Головна » Напрямки роботи » Спостереження за виборами » Спостереження за Виборами 2012 » Зареєстровані кандидати по Вінницькій області 2012 » ОВО №12 » Бондарчук Іван Миколайович

Бондарчук Іван Миколайович

Одномандатний виборчий округ 12
Партія, що висунула Комуністична партія України
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом
Відомості про кандидата Народився 3 квiтня 1944 року в селі Старосілля Лугинського району Житомирської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, член Комуністичної партії України, проживає в місті Вінниці, судимість відсутня, суб’єкт висування – Комуністична партія України.

Передвиборна  програма

кандидата  у  народні  депутати  України  в  одномандатному  виборчому  окрузі  №12

Бондарчука  Івана  Миколайовича

Усвідомлюючи  високу  відповідальність  за  майбутнє  країни,  спираючись  на  власний  життєвий  досвід  та  досвід  роботи  у  складі  парламенту  5-го  скликання,  враховуючи те,  що  головний  напрямок  діяльності  народного  депутата  -  законотворча  робота, зобов’язуюсь  наполегливо  працювати  у  складі  фракції  Компартії  України  над  удосконаленням  вітчизняного  законодавства  відповідно  до  передвиборної  платформи  КПУ.

При  цьому головними  завданнями  своєї  законотворчої  роботи  вважаю:

а) відродження  економіки  України та  забезпечення  стабільних  бюджетних  надходжень  на  основі:

- повернення  до  загальнодержавної  власності  підприємств  базових  галузей  народного  господарства;

- запровадження  державної  монополії  на  виробництво  та  торгівлю  алкогольними  та  тютюновими  виробами;

-введення  прогресивного  оподаткування  доходів  громадян;

-вступу  України  до  Митного  Союзу  Російської  Федерації,  Білорусі  та  Казахстану;

б) забезпечення  принципу  справедливості  в  розподілі  бюджетних  надходжень  шляхом:

- внесення  відповідних  змін  до  податкового,  трудового,  пенсійного  законодавства;

- посилення  парламентського  контролю  за  дотриманням  вимог  ст. ст. 49  та  53  Конституції  України  (  щодо  безплатного  медичного  обслуговування  та  доступності  освіти);

в)  недопущення  купівлі-продажу  земель  сільськогосподарського  призначення;

г)  в  галузі  конституційного  будівництва:

- ліквідація  місцевих  державних  адміністрацій,  передача  їхніх  функцій  виконкомам  відповідних місцевих  рад;

д)  в  галузі  державного  будівництва:

- законодавче  забезпечення  необхідної  матеріально-фінансової  бази  місцевого самоврядування;

- недопущення укрупнення сільських, селищних рад та районів, яке передбачається у зв’язку з т.зв.  адмінреформою.

Крім  того,  використовуючи  повноваження  народного  депутата,  сприятиму  вирішенню  проблем  територіальних  громад,  які  розташовані  в  межах  округу,  та  окремих  виборців  шляхом:

-законодавчої  підтримки  підприємств  хачової  та  легкої  промисловості,  а  також  споживчої кооперації;

- екологічного  оздоровлення  території  округу,  вирішення  проблеми  утилізації  твердих  побутових  відходів  за  рахунок  будівництва  сміттєпереробного   заводу   за  сучасною  технологією,  рекультивації  земельних  ділянок,  які  розташовані  під  сміттєзвалищами (с.Стадниця та с.Комарів)  та  колишніми  колгоспними  хімскладами;  забезпечення  належної  якості  питної  води;

- посилення  контролю  за  якістю  продуктів  харчування,  які реалізуються  в  торговельній  мережі,  закладах  громадського  харчування та  на  продовольчих  ринках;  законодавчого   надання  органам  місцевого  самоврядування  права  регулювати  ціни  на  продукти  харчування;

- надання  органам  місцевого  самоврядування  права  регулювати  ціни  на  медикаменти;

- відмови від т.зв.  реформи охорони  здоров’я,  натомість -  забезпечення на  основі ст. 49  Конституції  України  доступності  медичної  допомоги  для  кожного  мешканця;

- повернення  до  комунальної  власності  колишніх  освітянських,  культурно-освітніх  та  спортивних  об’єктів,  використання  їх  за  прямим  призначенням;

- збільшення  державного  фінансування  програми  модернізації  комунального  господарства;

- розвитку  сучасної  транспортної  інфраструктури;

- підтримки  законних  вимог  громадян,  боротьби  з  проявами  бюрократизму  в  діяльності  органів  влади  усіх  рівнів.

Зобов’язуюся  в  процесі   регулярних  звітів  перед  виборцями,   проведення  прийомів,     зустрічей  з  різними  категоріями  громадян,  активізації  контактів  з  депутатами  місцевих  рад,  своєчасно  вносити  корективи  в  дану  програму,  домогтися,  щоб  інтереси  громадян  були  максимально  захищені,  а  їхнє  життя  ставало  комфортнішим і  заможнішим.

«___»  _____________ 2012 р.                                    І.Бондарчук